سلام خانم دکتر عزیز من دندان درد شدید سمت راست بالای دهانم داشتم که دکتر رفتم گفت عفونت لثه ساده هست باید جرمگیری بشه برای فردا وقت داد. ولی اینقدر درد شدید دارم دچار سردرد هستم فک سمت راستم انگار میخواد از جاش جدا بشه . فکر نکنم ساده باشه دوتا مسکن خوردم تا اروم بشه ولی خیلی دردش شدیده

سلام،اگر درد فک دارید احتمال سینوزیت مطرح می شه که باید برای درمان اون دارو بگیرید.