ا.غ
عنوان :

دردزانوی پا

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام .خانم دکتر ازنردبون افتادم .بغل قوزک پام دردمیکنه .رفتم عکس گرفتم گفتن شکستگی ودررفتگی نداره .الان یه هفته شده ومیخوام بشینم وبلندشم همچنان مفصل دردقوزک پا درد داره .پای سمت چپمه.ورمش خیلی کم شده ولی درد داره نمیتونم پامو موقع راه رفتن خم کنم .محبت کنین راهنمایی بفرمایین .انگار مفصل پایم زنگ زده .

سلام احتمالا دچار اسیب تاندونهای مچ پا شدین بهتره از ankle brace استفاده کنید در ضمن فیزیوتراپی ممکن است لازم باشد