س.ر
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام وقت بخیر بنده 20 سال سن دارم و مبتلا به ریزش موی ارثی شدم میخوام این روند رو تا حدودی کند یا اگه بشه متوقف کنم دکتر هم رفتم اوایل فیناستراید با محلول ماینوکسیدیل استفاده میکردم که تا حدودی از ریزش جلوگیری کرد ولی بعد از چند ماه ریزش واقعا شدت یافته و پزشک داروی دوتاستراید رو تجویز کردن یه هفتست مصرف میکنم و روند تا حدودی انگار نتیجه بخشه ولی چون نمیخوام موهام بریزه سوالم اینجا بود که میشه روش های بهتری معرفی کنید مثل PRP پلاکت درمانی یا مشابه این ممنون بابت پاسختون

اوودارت رو ادامه بده زیر نظر متخصص و مزوتراپی بکن. پی آر پی نه