م.ف
عنوان :

شکم درد

متخصص بیماری های کودکان
سلام دخترم 2 ساله میباشد اخیرا موقع دفع مدفوع درد شدید شکمی دارد و تب ندارد و تعوع نیز نداردو تعدا د دفعات دفعش نسبت به قبل افزایش یافته پزشک بدون ازمایش تشخیص قطعی انگل ژیاردیا داده و مترونیدازول به مدت 1 هفته تجویز کرد که 4 روز استفاده کردیم خوب شد تا اینکه بعد چند روزدوباره این حالت ایجاد شد اینار خودم آزمایش مدفوع دادم که تا الان دوبار که دادیم انگل مشاهده نشد ولی پزشک همچنان مصر است که انگل است و در ازمایش دیده نمیشود و دوره درمان مترو نیدازول را کامل مصرف کند
نظر شما چیست ایا ممکن است انگل در ازمایش دیده نشود و مترونیدازول را برایش شروع کنم
ج ازمایش نتا کنون چیری نشان نداد
با تشکر

مصرف مترونیدازول مانعی نداره ولی بهتره بررسی از نظر کولیت وسوئ جذب بشه دارو رو تا هفت روز مصرف کنید ودر صورت عود علائم جهت بررسی بیشتر مراجعه کنید به متخصص کودکان