ا.م
عنوان :

شیرخشک بیومیل آی ر

فوق تخصص نوزادان
باسلام آیا این شیر خشک بیومیل آی آر برا نوزادان رفلاکسی خوبه ولی یبوست میاره چکار کنیم؟ اگه فرزندم رانتیدین نخوره چکار کنم
پسرم الان رفته تو نه ماهگی

سلام .همه شیر تشک ها ایجاد یبوست می کنه باید اب و میوه بیشتری به کوچولو بدهید و رانیتیدین را اگر رفلاکس قطعی هست ادامه دهید و الان در این سن می تونید شیرش را با پودر غنچه غلیظ کنید تا رفلاکس کاهش یابد