پ.ا
عنوان :

ریزش مو سکه ای

متخصص پوست، مو و زیبایی
من 25 سال سن دارم و اخیرا ریزش مو سکه ای در ناحیه چانه سمت چپ دایره کوچک پیدا کردم میخاستم بدونم پومادی برای این درمان وجود ندارد
ببخشید پوست من چرب است

سلام. استرس روی بیماری ریزش موی سکه ای تاثیر میگذاره، سعی کنید استرس نداشته باشید. از لوسیون، پماد و حتی تزریق برای درمان ضایعه اتون میشه استفاده کرد. پیشنهاد میکنم به متخصص پوست مراجعه کنید تا با توجه به معاینه اتون براتون درمان شروع کنند.

دست شما درد نکنه نمیدونید هزینه آمپول با تزریق چقدر میشه

تزریق با دفترچه بیمه قابل انجامه. دارو را هم بیمه تقبل میکنه.

سلام خسته نباشید
رشد مجدد ریزش مو سکه ای چند روز یا چند ماه طول میکشه اگر میخاد خودش به صورت خودکار در بیاد

هیچ قانون خاصی برای اینکه چه مدت طول می کشد تا موها مجدد رشد کنند وجود نداره. مگر اینکه در معاینه موهای خیلی کوچک دیده بشوند. بهتر است حتما درمان بشید.

سلام خسته نباشید
من صابون گلیسیرین زیتون خریدم میخاستم بدونم خوبه از این صابون استفاده کنم یا نه پوست من هم چرب است.
صابون سنتی زیتون خوبه یا نه منظورم دست ساز است.

ترجیحا از صابون های کارخانه ای استفاده کنید بهتر است. بر روی مواد صابون های کار خانه ای بررسی های مختلف انجام میشود.