ش.ا
عنوان :

گرفتگی عضلات پشت و دنده ها

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
با سلام.حدود دو سال میشه دچار گرفتگی شدید عضلات اطراف ستون فقرات و دنده های پایینی در قفسه سینه شده ام.گاهی اوقات گرفتگی تنفس دارم.
از لحاظ قلب ،کیسه صفرا و گوارش همچنین مغز و اعصاب چک شدم مشکلی نداشتم.
خیلی به منبع م علت درد فکر کردم.همون زمان بعد از مدتها سک سکه داشتم با شدت ودردی وحشتناک ،هر ترفندی کارگر نبود.تا اینکه با یک خبر شوک عجیبی به من وارد شد و سک سکه ناتمام ماند.
آیا گرفتگی دیافراگم تو این قضیه تاثیر داره؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.
باور بفرمائید دیگه از خو دم هم خسته شدم.
منتظر هستم.
شماره همراهم.*****091835

سلام شما ممکن است دچار گره های عضلانی در عضلات پشت باشید در نتیجه درد ان انتشار میابد با معاینه علت درد مشخص میشود و درمان مناسب گرفتگی عضلات باعث برطرف شدن علتیم میگردد

ممنون.بفرمائید چگونه درمان میشه.و چطور باید از طریق حضرتعالی معاینه بشم.آدرس
گیلانغرب .استان کرمانشاه

اونجا باید به یک متخصص طب فیزیکی و توانبخشی مراجعه کنید

سپاس از لطف و بزرگواریتان
ایام به کام