ا.ع
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید.من جوان17ساله ای هستم که مدت دو سال است دچارریزش موشده ام.میخواستم بدونم علت ریزش مو هام چیه و بااستفاده ازچه دارویی میتونم مشکلم رو حل کنم. درضمن موهای به شدت چربی دارم ایا دلیلش میتونه چرب بودن موی سرم باشه یا چیزدیگه ای.ممنون
سلام خسنه نباشید.من جوان17ساله ای هستم که مدت دوسال است دچارریزش موشده ام.یخواسنم بدونم علت ریززش موهام چیه وبااستفاده ازچه دارویی میتونم مشکلم روحل کنم درضمن موهای به شدت چربی دارم ایادلیلش میتونه چرب بون موی سرم باشه یا چیزدیگه ای ممنون

امیر حسین ارثتون چطوره

پدر دایی؟

سلام اقای دکترببخشیدکه دیرجواب دادم.پدرم که جلوی موهاش ریخته ولی نه به اون صورت که کامل وسط سرش طاس شده باشه.ولی دایی هام نه موهای خوب وپرپشتی دارن

قرص ریجن دایت بخور

شامپو الپسین c1 بزن

ببخشیداقای دکتر.بااستفاده از این شاپووقرص مشکلم به طورقطعی حل میشه.موهام خیلی چرب میشه به طوری که مجبورم هرشب قبل خواب سرم روبشورم

دوماه دیگه معلوم میشه

نشد باید ویزیت بشی

خیلی ممنون ازلطفتون.تشکر
سلام اقای دکترخسته نباشید.من چندروز پیش یه مطلب رو تو یه سایت پزشکی خوندم. برای شما میفرستم ببینیددرسته.ممنون محققان دانشگاه پنسیلوانیا موفق شدند ترکیبی را در بدن شناسایی کنند که فعالیت فولیکول های ریشه مو را مهار کرده و موجب طاسی می شود. این ماده پروستاگلاندین D2 یا PGD2 نام دارد.

این مطالعه نشان داد که میزان PGD2 در مناطقی از سر که موها نازک و کم پشت شده اند 3 برابر بیشتر از مقدار طبیعی است.

بررسی های پیشین نشان داده بودند که در مردان مبتلا به طاسی سلول های سازنده مو به مرحله بلوغ نمی رسند. در تحقیق اخیر مشخص شد که ماده PGD2 از بلوغ این سلول ها جلوگیری می کند.

متخصصان امیدوارند با استفاده از داروهای مهار کننده PGD2 بتوانند ریزش مو را متوقف کرده و از طاسی پیشگیری نمایند.

سلام

بله امیر جان موضوع جالبیه این داستان PGD2

البته چند سالی هست که در این زمینه مقالاتی از گوشه و کنار دنیا میاد

خیلی جدید نیست ولی خب جالبه

سلام اقای دکترخسته نباشید.ببخشیدیه سوال درموردلک صورت داشتم .مادرم به گفته خودش بعدازاخرین زایمانش روی پیشونی وروی گونه هاش لک های سیاه به وجوداومده.پیش دکترهم رفته چندباری ولی جواب نگرفته.ایادارویی برای بهبودی میتونیدپیشنهاد کنیدیابایدبازم معاینه بشه.

کرم melacare fort

شبها

البته شاید دارو تنها کافی نباشه

سلام اقای دکتر.ادرس مطبتون کجاست
خیلی ممنون.تشکر
سلام اقای دکتر خسته نباشید وقت بخیر.من جلوی موهام فکر کنم که ریخته ورفته عقب وازبغل موهام هم کم شده میشه یه داروی خوب برای برگشتن موهای ریختم بگید ممنون
سلام اقای دکتر.میخواستم درمورد قرص فیناستراید بدونم
سلام خسته نباشید.ببخشیدکه هردفعه یه چیز میپرسم.چون توشبکه سلامت.دکترمیگفت بهترین داروبرای ریزش مو فیناستراید هستش. ولی تواینترنت خوندم که عوارض شدیدوبدی داره.مبخواستم بدونم نظره شما درموردش چیه واقعا عوارض داره یانه؟

هر دارویی عوارض داره ولی عوارض فیناسترلید خیلی اچیز و برگشت پذیره.

اگر برای کسی لازم باشه نباید بترسه

خیلی ممنون تشکر