م.ی
عنوان :

لرزش تخم چشم

متخصص چشم پزشکی
سلام.خواهرزادم 6 سالشه. وقتی چهارماهه بود اسهال و استفراغ افتاد هیچ دکتری معالجه ش نکرد تا چهارماه همینطوری بود بعد به اسهال و استفراغ خونی تبدیل شد بدون هیچ تشنج،تب و ترسی،ازهمون موقع لرزش پیدا کرده تخم های چشمش وموقع نگاه کردن سرش رو به سمتی ک چشمش کج شده نگه میداره و خیلی هم سرشو جلو میاره همه دکترا جواب کردن توروخدا راه درمانی نداره؟

درود. متوجه جواب کردن نشدم؟ این حرکات خود به خودی چشم رو میشه با یک روشهایی کاهش داد و دید رو بهتر کرد.