ف.ش
عنوان :

مشکلات کلیه

فوق تخصص نفرولوژی
سلام وخسته نباشید.
خانم دکتر من مادرم 50 سال سن دارن ومتاسفانه دچار بیماری نارسایی مزمن کلیه شدن وبیماری دیابت وفشارخون بالا هم دارن.دکترشون یک سری دارو ها دادن که الان تقریبا چهار ماهی میشه که مصرف میکنن وکراتین واوره خونشون هم متغیر هست بالاترینش هم 2.7 بوده .راستش مهم ترین سوالم این بود که نارسایی کلیه سرعت رشدش بالاست؟اینکه امکانش هست که بارژیم غذایی ودارو درمانی کنترل بشه وهرگز به مرحله دیالیز یا پیوند نرسه ؟اگر امکانش باشه که من بتونم مدارک پزشکیش رو براتون بفرستم تا کامل تر در جریان بیماریشون قرار بگیرید بی نهایت از شما ممنون میشم.

سلام.اگر علت نارسایی فقط مربوط به قند خون وفشار خون باشه وعلت دیگه ای نداشته باشه تنها راه کاهش سرعت افزایش کراتینین کنترل قند وفشار خون ورژیم غذایی مناسبه.البته رژیم مناسب که دچار سوتغذیه نشن.بهتره از متخصص تغذیه براش رژیم بگیرید.

سرعت پیشرفت نارسایی کلیه درافراد مختلف فرق میکنه.ولی متاسفانه معمولا پیشرفت میکنه.

میتونید سونو گرافی کلیه و ازمایشات رو بفرستید.

یری شبکیه ناشی از دیابت هم داشتند؟

کراتینین سالهای قبل رو هم دارید؟

سلام.
بله بیماریشون به علت دیابت بوده فشارخون هم نداشتن واز عوارض نارسایی کلیه بود فشارخون بالاشون.یعنی اگر ما قندخون وفشارخونشون رو کنترل کنیم امکانش هست سالها طول بکشه پیشرفت نارسایی کلیه؟
بله متاسفانه از حدود4 ماه پیش همزمان مشکلات چشمی ومشکلات کلیوی اومد سراغشون وتا قبل از اون ما متوجه بیماریشون نبودیم.
والان تقریبا 6 روز میشه که یکی از چشماشون رو عمل کردن به دلیل جداشدگی شبکیه.که دیدشون هم به شدت پایین اومده.
ازمایشات سال های قبل رو نداریم ولی از فرودین 97 پزشک بهشون گفته بود که کم کاری کلیه دارن .که یپگیری نکرن متاسفانه.واز مهر هم تشدید پیدا کرد وحالا تحت نظر پزشک هستند.من بی نهایت نگران سلامتیشون هستم.
داروهایی که مصرف میکنن:اسپرین.پنتوپرازول.کارودیلول.گاباپنتین.آمولودیپین.کیریستریول.آرتوراستاتین.لوزارتان50.نفروویت.کلسیم.فولیک اسید
واینکه لوزارتان رو که مصرف میکنن فشارشون معمولا پایین.دکترچشم پزشکشون گفتن که باید دوز داروشون رو پایین بیارن ولی دکترخودشون اینکارو نمی کنن.
خیلی نیاز به راهنمایی دارم دکترمسرور گرامی.
ما تو روستا زندگی میکنیم ودسترسی به یک دکتر متخصص نفرولوژی نداریم وبرای مادرم خیلی سخته که در مسیر تهران ویا استان خودمون در رفت وآمد باشیم.

داروی لو زارتان فقط برای فشار خون تجویز نمی شه.بلکه روی عملکرد کلیه هم اثرات مفیدی دارد.

کاری که باید انجام بدین کنترل قند خون و رعایت رژیم غذایی است.بهتر است نگرانیتون رو به بیمار منتقل نکنید وشرایط استرس براش ایجاد نشه.و مراجعه منظم به دکتر متخصص داخلی هم

می تونید داشته باشید و به فواصل بیشتر یش دکتر نفرولوژیست ببرید.

پنتورازول رو اگر ناراحتی معده نداره می تونید ندید و فولیک اسید هم با توجه به اینکه نفروویت میخوره لازم نیست مصرف کنه.چون نفروویت فولیک اسید هم داره.