م.م
عنوان :

ورم گونه

دندانپزشک
تقریبا دو روزه که یک طرف صورتم ورم کرده . ناحیه گونه و لپ . اولش فکر کردم که شاید لثه هام یا دندون فک بالام دچار چرک و پوسیدگی شدن ولی از نظر ظاهری لثه هر دو طرف صورتم شبیه هم هستن و ورمی رو لثه هام حس نمیکنم و دندون درد خاصی هم ندارم مگر موقع جویدن غذا که درد کمی داره . و تقریبا یک هفته قبل از ورم گونه ام دندون هام حساس شده بودن و موقع جویدن غذا درد میکرد که دردش از الان بیشتر بود . ورم صورتم مربوط به دندون و لثه هامه یا ممکنه مربوط به چیز دیگه ای باشه؟و باید چیکار کنم؟

شما باید ابتدا توسط یک دندانپزشک معاینه بشوید،از دندانهای مشکوک رادیوگرافی تهیه کنید، اگر منشا ش دندانها نبود به تخصص مربوطه ارجاع داده می شوید.