ن.س
عنوان :

تداخل دارویی

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام،ببخشید میخواستم بپرسم قرص آزیترومایسین با مشروب تداخل داره یا نه

سوالات مشابه

مشکل پوستی

سلام من دچار یائسگی زودرس شدم و پوستم هم مختلط هست از استرومارین استفاده میکنم و مدروکسی قبلا اصلاً جوش نمیزذم اما الان مدتی هست که خیلی جوش میزنم میخاستم در مورد محصولاتی که استفاده میکنم ازتون راهنمایی بگیرم و اگر شما محصول پیشنهادی هم دارین بهم بگین مرسی مهربون جونم

کرونا گرفتم

سلام دکتر کرونا گرفتم دکتر یکسری دارو واسم نوشت میخوام ببینم با داروهای قبلی که میخورم تداخل نداره البته بستر نشدم داروهایی که در حال حاضر میخورم: لووتیروکسین(تیروئید) پرانول10(بعضی موقع ها دو عدد در 24ساعت ) پاروکستینا بلوفارما برای اضطراب ، ویتامین d 50000 داروهای کرونا : فلووکساسین ، هیدروکسین کلورین، تامی فلو تداخل ندارند؟

داروی تامی فلو

سلام من برادرم کرونا داره قرنطینه تو خونه است این داروش تموم شده میشه لطفا بگید ازکجا تهیه کنم اون اولم دکتر مسافراورده بود خارجیشو بهش دادن

ریزش مو

سلام،من بدلیل مشکل هورمونی ریزش مو داشتم و دکتر اسپیرونولاکتون تجویز کردند بخاطر خونریزی بعددوماه مصرف قطعش کردم بعدش ریزش موی خیلی شدیدتری گرفتم. 40 روزهست که دوباره اسپیرونولاکتون مصرف میکنم ولی هنوز اثرنذاشته. ضمنا همزمان زینک پلاس شامپوضدریزش و 2مدل محلول موضعی هم مصرف میکنم،راه حلی برای قطع سریعتر ریزش مو دارید؟ممنون میشم راهنمایی کنید

ویتامین سی

سلام خانم دکتر خسته نباشید من 20 سالمه پوست مختلط ای دارم که الان راکوتان مصرف میکنم جوش ندارم ولی جای جوش ها لک قهوه ای شده یا روی گونه ام به خاطر قرص های هورمونی (کابرلین، دوفاستون) لک قهوه ای کمرنگی ظاهر شده و پشت لبم یکم انگار تیره تر شده در کل میخام صورتم یک دست بشه . حالا میخواستم ویتامین سی رو به روتین پوستم اضافه کنم که رنج قیمت 300 تومن باشه ویتامین سی گودال بهتره یا ویتامین سی بادی شاپ یا روغن چای سبز بادی شاپ ، شما چه پیشنهادی دارید .