س.ک
عنوان :

آزمایش

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلام دکتر وقتتون بخیر ببخشید دکتر من یه آزمایش انجام دادم جواب یکیش برام مبهمه اونم جوابه cmv ab(IgG(میخواستم بدونم این الان جوابش منفی یا دور از جون مثبت ممنون میشم زود بهم بگید از نگرانی در بیام
ببخشید این زائده در اثر شیو هست یا زگیل تناسلیه خیلی میترسم....آخه دکتر من هشت ماه پیش بهم تجاوز شد این عکسو رو براتون فرستادم
سلام دکتر ببخشید لطف می کنید جوابمو بدید از نگرانی دربیام
ببخشید من یه سوال دیگه هم دارم بعده هشت ماه اگه جواب hbs agمنفی باشه میتونیم مطمئن باشیم بیماری هپاتیت بی رو نداریم؟

با سلام
از نظر ویروس سایتومگال منفی هستین
ازمایش HBS هم اگه بعد هفت ماه منفی بشه جای نگرانی نیست
از نظر اون ضایعه هم بهتره HPV چک بشه

ببخشید پیشه دکتر ماما رفتم اما گفتن اگه با تیغ شیو انجام میدم اگه زگیل بود باید پخش میشد وگفت به زگیل نمیخوره پس از بابت هپاتیت بی خیالم راحت باشه یعنی منفی بودنش به معنی عدم ابتلاس؟
ببخشید پس چرا بعضی دکترا میگن باید آزمایشhbc abهم انجام داد؟

اون در مواردی لازمه که احتمال ابتلای اخیر در عرض دو سه ماه مطرح باشه و احتمال بدیم فرد در دوره اصطلاحا پنجره بیماریه

آها یعنی مدت زمان زیادی از ابتلا نگذشته باشه؟
دکتر در مورد عکس خودتون نمیتونید تشخیص بدید که زگیل هست یا نه آخه من رفتن دکتر اما واقعا دکتر خوب تو شهر ما نیست

بعید به نظر میرسید
ولی اگه بخواید مطمئن بشید میتونید ازمایش HPV PCR بدید

خیلی ممنونم دکتر اگه از نظر شما چیزی نیست کافیه چون خیلی هم شیو انجام دادم اصلا پخش نشد الانم زخم شده و داره بسته میشه
دکتر vdrlاگه منفی باشه به این معنی میتونه باشه که stiو stdهم منفی هست؟
نیازی نیست آزمایش hivرو مجددا تکرار کنم البته باز عرض میکنم بعد هشت ماه آزمایش دادم

خیر لزومی نداره
هم ازنظر std ها هم HIV منفی هستین

خیلی ممنونم پس آزمایش vdrlشامل sti وstd هم میشه؟من فکر میکردم فقط سفلیس رو مشخص میکنه