م.م
عنوان :

ایازخم معده معافی سربازی دازد

فوق تخصص گوارش و کبد
وزخم معده خطرناک است یان و وقتی معده درددارم سردرددارم

سوالات مشابه

الرژی

سلام روز خوش خانوم دکتر برانوش بینیش خیلی کیپه من قطره بتامتازون که فرمودین ریختم ولی فرقی نکرد و اینکه بادوم فرمودین 9 ماهگی شروع کنم؟ بیسکویت که شیر بز داشته باشه میتونه بخوره؟ و مهم تر از همه خواب برانوش خیلی بده حالا نمیدونم دندون یا رفلاکس اما من اصلا نمیخوابم گاهی شبا خوب میخوابه در هفته یکبار مثلا ثلی کل هفته بد میخوابه

ریفلاکس

سلام آقای دکتر کم کاری تیرویید مادرزادی دارم رینیت آلرژیک و 11 ساله دچار ریفلاکس شدم درد سوزش گرفتگی فشار سردل یبوست ضعف بیحالی آزارم میده اسید معدم خیلی بالاست دو طرف زبونم قرمز میسوزه التهاب داره نمیدونم از آلرژی یا اسید معده اس ؟ این علایم خیلی آزارم میده و خانواده امپرازول رو هم اصلا نمیتونم تحمل کنم سردرد درد شکم بیقراری ضعف طپش قلب اذییتم میکنه فقط گاهی رانینتیدین یا شربت معده میخورم لطفا راهنماییم میکنید اصلا حالم خوب نیست دارو هم نخورم که وضیعتم از این بدتر میشه

الرژی کیپی بینی

سلام شب خوش خانوم دکتر بینی برانوش خیلی کیپه دکتر گفتن برای الرژی چیکار کنم که رفع بشه سخت شیر میخوره یا پستونک امکان داره سرماخورده باشه

الرژی

سلام روز خوش من برای برانوش بیسکویت سفارشدادم که پروتئین گاوی نداره اما نمیدونم چه طعمی مجازه بلوبری سیب دارچین سیب زمینی شیرین وانیل کدوم الرژی نمیده سیب زمینی شیرین الرژی فکر کنم نداره جز میوه های ممنوع پوره های میوه دیگه مثل هلو یا الو میشه داد؟

مصرف شربت امگا 3

سلام دکتر عزیز وقت بخیر گلشنی هستم از شاهرود خانم دکتر نیلیا 23 ماهشه و وزنش 12/550 هستش من چند ماهی هست که به تجویز خودتون روزانه 5 سیسی شربت امگا 3 بهش میدم و همینطور 5 سیسی مولتی نیوکیندر،الان شربت امگا رو تموم کردم میخام دوباره تهیه کنم به نظرتون ادامه بدم این شربت رو؟لطفا اگه لازمه ادامه بدم مقدارش و یه برند خوب بهم معرفی کنید(من برند یوروویتال رو استفاده میکردم) ممنونم