م.ا
عنوان :

لک و جای جوش های صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
چه کرمی واسه لک های صورتم که جای جوش هام هست استفاده کنم و میخوام پوستم روشن تر و شفاف تر بشه
اگه میشه یه کرم خوب معرفی کنین که جای لک هام رو از بین ببره کک مک نیستا فقط جای جوشامه که لک شده ممنون میشم
کرم ضده افتاب هم الارو میزنم خواستم ببینم خوبه یا نه؟؟؟
راستش خیلی درامدمون خوب نیس که بخوام برم متخصص پوست و شنیدم که خرجش خیلی بالاست اگه بتونین یه کرم ضده لک خوب معرفی کنین خیلی ممنون میشم

سلام. من در این جا اجازه معرفی هیچ برند خاصی را ندارم. پیشنهاد میکنم به متخصص پوست مراجعه بفرمایید.

وا کی گفت برند خاص معرفی کنین پس وظیفه ی شما دقیقا چیه اصلا این چه برنامه ای هست دیگه
مسخرس پاکش میکنم بهتره

شما حق نداری اینجوری صحبت کنی. من اینجا در مورد بیماری ها بهتون راهنمایی میکنم نه اینکه بدون معاینه براتون دارو تجویز کنم.