م.ا
عنوان :

تشنج نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
سلام.وقتتون بخیر من خانومم 6 روز پیش زایمان کردن وزایمان سختی هم داشتن و در حین زایمان بچه مدفوع خودش رو خورد و تنفسش ضعیف شد در حالی ک حتی نتونست گریه کنه و بعد تو چشماش خون جمع شد و بعد از پاکسازی چشمش وساکشن کردنش ب بخش ویژه نوزادن بردنش الان بعداز گذشت 6 روز بچه من چشماش رو باز نمیکنه و دستگاه تنفس بینی رو از جدا کردن گفتن تنفسش بهتر شده ولی ن گریه میکنه ن بدنشو تکون میده میگن مثل ی ادم بالغ در حال کما میمونه ولی خوابیده اگر تا 1 هفته جواب نده دستگاهی ک تو گلوش گذاشتن رو جدا میکنن من میخوام بدونم بچم زنده میمونه واگه زنده بمونه سالمه یانه در ضمن به بچه من بعداز تولد داروی ضد تشنج هم دادن لطفا هر چه زودتر پاسخ من را بدهید ممنون میشم.

نوزاد شما اگر تنفس بهتری پیدا کرده که بدون تنفس مصنوعی نفس بکشه به سمت بهبودی خواهد رفت احتمال تشنج هم داشته بعد از این مرحله بررسی مغزی لازم داره

ممنون از پاسخ دهیتون... اقای دکتر بچم زنده میمونه
اقای دکتر الان ب من خبر دادن لوله تنفس در دهانش گذاشتن وبدون اون قادر ب نفس کشیدن نیست

این مهمه که بدون کمک لوله ودستگاه بتونه تنفس کنه باید صبر کنین اگر تا الان لوله رو خارج کردن امیواری برای موندن بیشتره

سلام اقای دکتر... هنوز دستگاه تنفس رو از بچم جدا نکردن ولی وقتی دست ب پاهاش ودستاش میزنم خودشو یکم تکون میده در ضمن هر 3ساعت10سی سی بهش شیر میدن مدفوعش عادی شده ولی دکترش میگه این علایم زیاد مهم نیست مهم اینه ک چشماشو باز کنه اقای دکتر وضعیت بچم بنظر شما بهتر میشه یا امیدی نباید داشته باشم

عرض کردم تنفس خود نوزاد علامت مهمیه اگر از دستگاه جدا بشه احتمال موندنش زیاده