ن.ع
عنوان :

شیر نخوردم

فوق تخصص نوزادان
سلام دکتر بزرگوار،
وسر 4ماهه ام 6روز است که از خوردن شیر از سینه ام به شدت دوری میکند و من فقط تو خواب میتونم یکمی شیرش بدم،پسرم 12روز هستش که شربت زنیاک(رانیتیدین) هر 12ساعت 1سی سی و شربت موتیلیوم هر 8ساعت 1/5سی سی میخوره،و دقیقا 10روز هستش که خلط سینه زیاد و کمی ابریزش بینی هم داره که 4-5روز آزیترومایسین مصرف کرد ولی خلط سینه اش هنوز هستش غرض از مزاحمت چکار کنم بچه ام دوباره خوب شیر بخوره و وقتی بیداره سینه رو مک بزنه و جیغو داد نکنه،چون تو روزا خیلی سرحال و شاداب نیستش مثل روزهایه قبل،و اینکه این ماه هیچی وزن اضافه نکرده

که متاسفانه امروز حتی تو خواب هم شیر نمیخوره

ممکنه بخاطر داروها باشه؟؟؟دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟؟

چون من تا ماه سوم که خیلی بالا میاورد بخاطر گشنگی زیادش روزی 30یا40سی سی شیرخشک بهش میدام اما تقریبا از وتی که یکمی بهتر شده دیگه هرچند روز یه بهر بهش یه وعده 30سی سی تو شیشه میدام اما الان 14روزه که شیر خشک ندادمش جز یک دو دفعه که بیش از حد گریه میکرد و قبول نمیکیرد سینه رو بگیره اونم درحد 30سی سی بودش

تو شیشه هم که امتحانی بهش 30سی سی میدم به زور میخوره یعنی یه ساعت طول میکشه تا بخورتش

با قطره چکون یا قاشق که شیر میدمش خیلی هوا میبلعه و دلپیچه میکنه

ایا چیز اشتاآوری هست که بذاره اشتهاش باز بشه و شیر در حد نیاز بخوره؟؟؟؟؟
امروز روز 10ام هستش بچه ام حتی تو خواب هم رقبت نمیکنه شیربخوره
جواب من چی شده؟؟؟؟ده روزه پیام دادم،چی به نوزادم بدم که باعث بشه اشتهاش تحریک بشه و بتونه سیر شیر بخوره،الان چند روزه به زوری روزی یکی دوبار سینمو میگیره
بچه ام نه عفونت ادراری داری نه چیزی،فقط رفلاکس داره که داره موتیلیوم و رانیتیدن مصرف میکنه،،فقط اینکه شیر خودم خیلی ابکی هستش،خواهشا کمک کنید چکار کنم که بچن وزن بگیره،متشکر

سلام .کودک رفلاکس داره و باید یا رانیتیدین را ادامه بدی و یا امپرازول یک سوم یک کپسول را در یک قاشق ماست صبح ها بدی به همراه قطره پلازیل .به متخصص گوارش اطفال مراجعه کن

متخصص گوارش اطفال بعد از تجویز رانیتیدن ،امپرازول و تاثیر نداشتن بعدش زانتاک و موتیلیوم تجویز کردن،ولی زیاد تاثیر نذاشتن و هنوز هم بچم بالا میاره و وقتی که بیداره گریه میکنه زیاد تو روز خوابش خیلیییی بده،و متاسفانه بچم از سینم فراری هستش به زور شیر میخوره،و خیلی کم اشتها هستش
سلام،دختر 4ونیم ساله ای دارم،که اصلا تمایلی به غذا خوردن ندارن و تو مل 24ساعت شبانه روزش به زور یه وعده میخوره ،بیشتر به مایعات تمایل داره مثل شیر،اب،هندونه،دوغ ،دلستر،نوشابه،جوری که بعضی وقتا فقط واسه خاطر اینکه غذا بخوره میجور میشم با هرلقمه غذایی که بهش میدم یه قلپ دوغ یا دلستر بهش بدم،دخترم روز به روز پوستش داره تیره تر میشه از سفیدی رنگ پوستش الان به سبزه تیره رسیده ،قدش نسبت به همسنوسالاش خوبه و قد بلند حساب میشه انا خیلی لاغره و 17کیلو داره،چکار کنم اشتهاش به غذا خوردن باز بشه و پره گوشت بگیره بدنش،ممنونم