a.d
عنوان :

ریش

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام.من 21 سالمه اما هنوز بعضی از قسمت های صورتم ریش در نیاورده و همون قسمت هایی هم که در اومده بسیار کم پشت هستن و اصلا به چشم نمیان.
از محلول 5 درصد ماینوکسیدیل و دنبلان گوسفند هم استفاده کردم اما نتیجه ی چشمگیری مشاهده نکردم.اینم بگم که پدرم و عموهام و داییم هم ریششون کامل درسنین پایین در اومده و زمینه ی وراثت کوسه بودن هم در فامیل نداشتیم.ممنون میشم یه راه درمان مناسب معرفی کنید.

سلام

فقط صبر کن هنوز جا داری

و اگه خیلی برات مهمه به کاشت ریش فکر کن

سلام

فقط صبر کن هنوز جا داری

و اگه خیلی برات مهمه به کاشت ریش فکر کن