m.v
عنوان :

زیبایی

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام وعرض خسته نباشید خدمت خانم دکتر.ببخشید خانم دکتر بهترین راه برای جلوگیری از چین وچروک پوست وپیر شدن پوست چیست؟؟من پوست خیلی نرم وشلی دارم ومیترسم با افزایش سن دچار افتادگی وچین وچروک پوست بشم ازحالا چیکارمیتونم بکنم وچه پمادها یا راههای طبیعی برای حل این موضوع هست؟؟با تشکر فراوان

سلام
استفاده مرتب از ضد آفتاب و نخوابیدن روی صورت بسیار موثر است استفاده دوره ای از لایه بردارها مثل کرم های AHA و کرم های دارای رتینول , استفاده مرتب از کرمهای دارای ویتامین سی و ای ، هیالورونیک اسید و
کیوتن نیز کمک کننده هست
قرص های خوراکی حاوی موادآنتی اکسیدان و کلاژن نیز تا حدی موثراست
با توجه به سنتون می تونین تحت درمانهایی مثل میکرونیدلینگ ، لیزر ، رادیوفرکونسی و .... نیز قرار بگیرین

باتشکر فراوان از جوابتون ببخشید راه حل هایی جز لیزر ودرمان پزشکی برای از بین بردن خال ها ولک های روی صورت وجود دارد؟؟

خالها اگه برجسته باشن با جراحی و برداشت خال از بین می رن و اگر همسطح پوست باشن با لیزر و سوزاندن
کک و مک رو می شه لیزر یا فریز کرد
متاسفانه در بعضی ارایشگاه ها و عطاری ها داروهایی به عنوان درمان طبیعی برای پاک کردن کک و مک و خال عرضه می شه که باعث ایجاد اسکارهای فرورفته در پوست می شن

خیلی ممنون واینکه ایا سشوار باعث ریزش مو میشود؟؟من مدتیه موهای سرم به شدت میریزه وکم پشت شده چیکار میتونم بکنم واز چه راههایی میتونم جلوشو بگیرم؟؟

سلام سشوار باعث ریزش مو نمی شه به ساقه مو آسیب می زنه ولی کشیدن مو با برس می تونه باعث ریزش موی ناشی از کشش بشه
علت ریزش مو باید بررسی شه و براساس علت درمان بشه طاسی زنانه ارثی ،مشکلات هورمونی، اختلالات تیرویید، کیست های تخمدان ، کم خونی ، کمبود آهن ، روی و ویتامین دی ، استرس و رژیم لاغری از علل ریزش مو هستند

خیلی خیلی ممنون از لطفتون وسوال اخر اینکه چه درصد ضد افتابهایی برای اقایون وچه درصدی برای خانم ها خوبن؟؟اقایون باید از spپایین استفاده کنن؟؟استفاده اقایون از ضد افتابهایی با sp50 یا 60 برای پوستشون ضرر داره؟باتشکر

سلام
استفاده از ضد افتاب با SPF =30 کافیه ولی استفاده از SPF های بالاتر هم اشکالی نداره و برای کسانی که به مدت طولانی بیرون هستند ،مناسب هست

باتشکروسپاس فراوان سربلن وپیروز باشید.