ر.ت
عنوان :

مشکل لک قهوه ای صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام
من خانمی 37 ساله هستم و چند ساله که روی گونه ها و پیشانی ام لک های قهوه ای ایجاد شد به خاطر آفتاب که تا قبل از 23 سالگی ضد آفتاب استفاده نمیکردم. چند بار از کرم های ضد لک و AHA روشن کننده، ضد لک کالی بلی، در آخر از ضد لک دپی وایت استفاده کردم که البته هیچ کدام تاثیری برای پوست من نداشت! من از شما میخوام اگه امکان دارد کرمی قوی تر رو معرفی کنید تا مشکلم رو حل کنم . خیلی ممنون از شما

شبها کرم melacare fort و صبح و عصر کرم newmelfade rassan بزنید