ا.ص
عنوان :

پوسیدگی و آهکی بودن دندان ها

دندانپزشک
با سلام بنده 40 سال دارم و دارای دندان های آهکی می باشم که تقریبا بیشتر آنها پوسیده شده اند و در سالها گذشته دندانهای فک پایین خلفی را کشیده ام و بعضی ها را ترمیم کرده که ترمیم هم بدرد خور نبوده است حال گفتم از شما بپرسم که بهترین راه کار و ارزانترین شیوه واسه دندانهای بنده چی می تواند باشد .با تشکر

با توجه به اینکه خیلی جوان هستید، بهتره ایمپلنت بگذارید ،ایمپلنت قطعا بهترین راه برای شماست. در غیر این صورت دست دندان مصنوعی متحرک