ب.ت
عنوان :

میزان crp نوزاد

فوق تخصص ریه کودکان
سلام خسته نباشید نوزاد من 14 روزه جواب crp از 12 به 7 اومده آیا میتونم نوزادم رو از بیمارستان ترخیص کنم برگ چک لیست آزمایشات بیمارستان پیوست هست ممنون میشم راهنمایی کنید مراقبتهای داخل منزل چی هست

تست CRP در نوزادان وقتی منفی تلقی می گردد که به زیر 4 برسد. بنابراین به هیچ وجه نوزادتان را ترخیص ننمایید. چرا که هنوز نشانه ای از التهاب یا عفونت در نوزاد وجود دارد.

آیا با این سرایط امکان بهبود در خانه وجود دارد یا خیر؟

شرایط نوزادان شکننده و غیرقابل پیش بینی می باشد. بنابراین حتی اگر بهبودی در منزل قابل انتظار باشد به هیچ وجه نباید ریسک کرد. توصیه بنده به تداوم بستری تا منفی شدن CRP می باشد.