ز.ک
عنوان :

تداخل دارویی

دکترا حرفه ای داروسازی
آیا مصرف روزی یک عدد بوسپیراکس 5 و شبی یک عدد سیتالوپرام 40 با داروی خواب آور و بیهوشی ای که هنگام آندوسکوپی تزریق می شود تداخل دارویی دارد و خطرناک است؟

با عرض سلام و وقت بخیر ، ضروری هست که قبل از انجام اقدامات درمانی که نیاز به دادن داروهای بیهوشی دارن پزشک معالج از شما شرح حال کامل بگیره و چنانچه تداخل دارویی وجود داره یا تنظیم دوز لازم هست و یا قرار هست داروی بیهوشی دیگری انتخاب شود تصمیم گیری کنند ، لطفا قبل از انجام شرح حال کاملی در خصوص داروها به پزشک بدید