ع.ن
عنوان :

پوست قرمز پشت دست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشین دستام گرمایی بشن اینطوری میشه یعنی گرما بهشون بخوره شروع به قرمز شدن میکنن نمیتونم دستامو جلو بخاری بگیرم چون سریع قرمز میشن... مجبور میشم چندباری فوت کنم تا رنگ پوستم برگرده و باید دستامو همیشه خنک نگه دارم چیکار باید بکنم الان دو سه ماهیی شده سنم 20 ساله

سلام، شما باید معاینه بشید و براتون آزمایش نوشته بشه. پیشنهاد میکنم به متخصص پوست مراجعه بفرمایید

مرسی که پاسخ دادین یعنی همه چیز تو ازمایش معلوم میشه مشکل نداره حتما اقدام میکنم بنظر شما بیماری پوستیه مثل اگزما و اتوپیک...یا مشکل از یه جا دیگه آب میخوره چون فقط به گرما اینطوری میشه دستمم به زمین فشار بدم کم کم شروع میکنه به قرمز شدن
یا ممکنه نازکی پوستی باشه

با توجه به عکس پوست دست بسیار نازکی دارید که شاید به علت مصرف بی رویه کورتون موضعی باشه. باید از نزدیک معاینه بشید. بیماری اریتروملالژیا هم براتون محتمل هست. باید از نزدیک معاینه بشید و در صورت صلاحدید پزشکتان آزمایش بدید.

نه بخاطر کورتون نیست قبلا زیاد دستامو با مایع ظرف شویی میشستم الان چند یکی دوماهه گذاشتم کنار
این بیماری ای که گفتین همراه با سوزش و درده که من هیچ کدوم رو ندارم

پس حتما باید از نزدیک پوستتون معاینه بشه.