م.ت
عنوان :

تب

متخصص بیماری های کودکان
دخترم تب داره دکتر هم بردمش ولی تبش پایین نیومده شیاف هم براش گذاشتم

سوالات مشابه

جواب ازمایش ابهر

سلام اقای دکتر وقتتون بخیر . اینم ادامه ی جواب ازمایش اهورا . تو تست حساسیت فرمودید گلوتن هم حساسیت داره . بهش نون و گندم اینا ندم؟ اقای دکتر بیسکوییت رنگارنگ دوس داره ندم بهش بخاطر لاکتوز؟ سوال بعدی ctrl چیه ک این همه عدد حساسیتش بالاس؟ الان برای مثال هویج ندم بهش اصلا ؟ یا کمش عب نداره بعد قطع شیردهی مادر . جایگزین شیر بهش چی بدم؟ قبلا نمیخورد هیچ شیری بجز مادر . بعد قطع شیردهی عدم تحمل لاکتوزش خوب میشه؟ تا چن وقت بعدش میتونم لبنیات و اینارو بدم ؟ دستتون درد نکنه . من همیشه دعا گوی شما و خانوادتونم

کودک

سلام و عرض ادب .اقای دکتر پسر من 5ماه و نیم میشه و مریض شماست. 6 روز مدفوع نکرده به پروتئین گاوی آلرژی داشت.البته یه دو هفته بود 3 روز یکبار مدفوع میکرد . مدفوعش هم سفت نبود. میشه لطفا راهنمایی کنید

سئوالات تغذیه آلرژی

1- ماست گوسفندی فقط در ماست بندیهاس که آنهم 20 تا 30 درصد شیر گاو قاطی دارد با توجه به وابستگی شدید بچه آیا می توان چند بار در هفته آنرا داد؟ 2- از شیر خشک گلدن کوت (مربوط به بز) می توان استفاده کرد؟ 3- آیا ساختار و ترکیب شیر بز با گوسفند متفاوت است؟ 4- پنیر گوسفندی برای این حالت بهتره یا سویا یا پنیر بز؟ 5- ماکارونی مجاز است؟ 6- در سرما خوردگی کدام نوع بخور (سرد یا گرم) برای ارشیا خوب است؟ 7- در حالت اسهال شیر نارگیل مجاز است؟ و در اسهال مترونیدوزال بدهیم؟

رفلاکس

سلام ،روزتون بخیر دکتر من از شهرستان مزاحم میشم ،بیستم نوبت دارم اما پسرم خیلی داره اذیت میشه 45 روزش هست دکترها تشخیص کولیک و رفلاکس دادن و دارو هم کولیک از و پدی داکت دادن اما تأثیری نداشته شیر خودم خیلی کمه و سیرش نمیکنه از طرفی شیر خودمو میخوره برمیگردونه الان نان 1 میدم توروخدا بگید تا نوبتم بشه چکار کنم براش

بدخوابی

سلام و روزبخیر من دوقلو دارم پسر الان5ماه و 29روزشونه.تغذیه با شیر خشک بیومیل ای آر و غذاشروع کردم براشون .یکی از پسرا خیلی بدخواب هست هر ربع و نیم ساعت بیدار میشه و گریه و نق نق میکنه.استینش رو میگیره جلو دهنش و دستشو گهگاه تو گوشش و دهنش هم میبره و بیقراره.چه مشکلی داره؟