ر.م
عنوان :

دیابت

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
باسلام وخسته نباشین مادر من 45 ساله هستن وآزمایش خون دادن وقندشون 123 هست.قبل از ازمایششون یک هفته ای وشایدم بیشتر درگیر بیماری یکی از اقوام بودیم وخیلی ایشون ناراحت بودن واعصایشون به هم ریخته دیگه . ایا این به منزله گرفتن بیماری دیابت هست ایا باید دارویی مصرف کنن؟
درضمن سابقه ی دیابت از جانب پدر وفامیل پدر هم دارن ودایی های بنده هم دوتاشون دیابت دارن

سلام. بایستی یکبار دیگر قند ناشتا و دو ساعت بعد از صبحانه و HbA1C چک شود و بعد تصمیم گرفت

تشکر از لطفتون خانم دکتر