م.ش
عنوان :

عفونت گلو و سینه

متخصص بیماری های کودکان
سلام پسرم یه سالیه فقط تب میکرد تب بر میدادم خوب میشد پیش خیلی از دکترا بردم خوب نشد آخرسر یکی از دکترا چند نوع شربت داد گفت اگه تا پنج روز تب قطع نشه ببرم بستری کنم ولی تبش قطع شد رادیولوژی هم بردیم ریه اش یکم عفونت داشت
سه ماهی تبش قطع شد
الان یک ماهه سرماخورده عفونت گلو و سینه داره تب داشت قطع شد ولی عفونتش اصلا خوب نشده تو این یه ماه دوباره دکتر بردم
غذاشم خوب میخوره تحرکم داره و خوابشم خوبه
الان چیکار کنم پسرم عفونتش از بین بره؟
پسرم بخاطر تب هایی داشت مشکلی داره؟

سلام؛تب و گلودرد کودک شما توالی و زمان بندی خاصی داره؟طی یک سال چند بار تب و گلودرد داره؟و همراه گلودرد و تب علامت دیگری مثل سرفه،درد مفاصل یا آفت دهان دارد؟سابقه آسم و آلرژی در کودک یا خانواده وجود دارد؟

سلام گلودرد کم داشت بیشتر سینش بود که عفونت داشت و تب میکرد
آلرژی نداره من خودم به نمک و تاید حساسیت دارم بیشتر فصل زمستون اگه دستم بخورره دون دون قرمز میشه که با وازلین خوب میشه
سرفه کم تر داشت آفت دهان هم یکی دوبار داشت
سه ماهه پیش یکی از دکترا گفت شکمش عفونت داره باید بستری بشه بعضی موقع دل درد داشت تازگیا زیاد شده ممکنه شکمش انگل داشته باشه

سلام؛کودک شما احتمالا آلرژی داره و باید توسط یک فوق تخصص آسم و آلرژی کودکان ویزیت بشه و تحت درمان قرار بگیره تا تعداد دفعات بیماری و طول مدت آن کاهش پیدا کند

ممنون از لطفتون