H.H
عنوان :

پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام من مدت دو سه سالی هست که یک جوش کوچک پشت گردن دارن که شبیه توده هم هست وقتی دست میزنم بهش و فشار دادن میکنم یه ذره بزرگ میشود به اندازه یک دمل و بعد از یک یا دو روز به کلی ناپدید میشه که یه ذره جوش میمونه من بر حسب حساسیت دست میزنم بزرگ میشه آیا میتونه غده سرطانی باشه بد جور فکرم رو داغون کرده لطفا راهنمایی و کمک کنید

سلام، باتوجه به شرح حال ممکنه کیست باشه که با دست زدن عفونى شده و بزرگ میشه
میشه کیست رو خارج کرد
لطفاً به متخصص پوست مراجعه کنید