م.ح
عنوان :

توده های پستان

متخصص زنان، زایمان و نازایی
تقریبا یک سال از تشکیل توده میگذره.
سونوگرافی تشخیص داده بود 19×33م م از نوع برست 3 در ساعت 9 پستان چپ.
توده بدون درد وسینه برآمدگی ظاهری و تورم و قرمزی وترشح و... نداره
الان خانم باردار شده وتو هفته 13 هست.
آیا در حین بارداری ضرری نداره؟آیا برای شیردهی مادر مشکل پیش نمیاره؟
آیا لازم جراحی بشه؟
آیا ممکن درحین شیردهی ازبین بره؟

سلام.توده بیراد 3 خوش خیم میباشند وولی نیاز به بررسی با فواصل کمتر دارند.لطفا جهت بررسی و معاینه کامل پستان و غدد لنفاوی به جراح پستان مراجعه شود.توده های خوشخیم تداخلی با شیردهی ندارند و با توجه به معاینه احتمال نیاز به نمونه برداری جهت تشخیص قطعی میباشد.