ف.ر
عنوان :

شپش

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید.بنده بعد دونوبت استفاده از داروهای ضدشپش،موقع شانه کردن موهام با سرکه متوجه یک شپش نوزاد شدم.البته مطمین نیستم که زنده بود یا مرده.ولی میخواستم بپرسم .با اینکه تمام شبانه روز روسری به سر دارم.ایا لازمه بعد درمان دوباره همه ملافه ها و وسایل رو بشورم؟
واینکه دختر 2ساله ای دارم.از زمانی که متوجه شپش روی سر خودم شدم.سر دخترم رو هم نگاه کردم.اما چیزهایی که شبیه تخم شپش بود و روی سرش مشاهده کردم.اصلا با فشار دادن بین دو ناخنم.صدایی ندادن.به نظرم مرُده اومدن.البته شبِ قبل اینکه متوجه شپش بشم.سر خودم ودخترم و روغن نارگیل وزیتون وبادام زده بودم.میخواستم بدونم اون چیزایی که مشاهده کردم تخم شپش بوده؟واینکه امکان داره با روغن زدن.ازبین رفته باشن؟

سلام. استفاده از روغن به مرگ شپش کمک میکنه. بهتر است حتما به متخصص پوست مراجعه کنید تا به صورت دقیق موها را معاینه کنند و از زنده نبودن تخم شپش مطمئن بشن. مهم است که پیگیری بفرمایید چون متاسفانه مقاومت به درمان در شپش ها وجود دارد.