م.ر
عنوان :

تغذیه در دوران کنکور

پزشک تغذیه و متابولیسم
سلام دکتر جان
روزتون بخیر
188قد 115وزن و 24سال سن دارم
من تیر ماه اینده ازمون رزیدنتی دارم و میخوام حداقل تا اون تاریخ وزنم ثابت نگه دارم ولی حدودا هر 2ساعت احساس میکنم یه چیزی باید بخورم و ممکنه خیار یا گوجه بخورم بازم احساس کنم که باید یه کوچولو نون یا شیرین گندمک با شیر بخورم یا کیک و...
ممکنه پیشنهادی بدین که وزنم ثابت بمونه

سلام
در طول روز تغذیتون به چه شکل هست؟

6صبح صبحانه عموما نون و پنیر 3کفه دست و 2قالب کبریت پنیر. ساعت 9تا 10مجدد گشنم میشه مثلا یه لیولن شیر با شیرین گندمک میخورم ساعت 12ناهار میخورم یه پیمانه کوچک برنج با خورشت ظهر میخوابم بیدار میشم دلم میخواد یه چیز بخورم مثلا کیک یا یه ساندویج کوچیک روزی 1؛2تا میوه هم میخورم شام هم عموما یه ساندویج فست فود میخورم
چون تنها زندگی میکنم شام فست فود میخورم

یکم باید نظم در غذا خوردن داشته باشید و با توجه به ساعت درس خوندن باید براتون رژیم تنظیم بشه تا هم توی درس خوندن و هم وزنتون موثر باشه