ا.س
عنوان :

بیرون زدگی دیسک کمر

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام و وقت بخیر. بنده پسری 32 ساله هستم و از تقریبا یکسال قبل درد در ناحیه کمر داشتم. 4 ماه قبل به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کردم و ام ار ای دادم و تشخیص بیرون زدگی دیسک داده شد. عکس و گزارش به پیوست ارائه شده است. بعد از یک دوره مصرف دارو (قرص دیکلوفناک سدیم و تزریق یک پردنیزولون) درد مجددا برگشته است. علایم بنده شامل درد در ناحیه لامبر است که گاهی به پایین کشیده میشود. گاهی گزگز در کف پا هم دارم اما کاهش در توان پاها ندارم. علامتی که بیشتر من را نگران کرده صدا دادن کمر هنگام چرخاندن نیم تنه پایینی هست. پزشکم برای بنده فیزیوتراپی نوشته است اما هنوز انجام ندادم. سوالم اولم راجع به صدای کمر هست که آیا روشی برای درمانش هست؟ چون هر وقت صدا میکنه خیلی نگران میشم. و دیگه اینکه آیا جز جراحی روشی برای برگرداندن دیسک ها در جای خودش وجود داره؟ از فرصتی که گذاشتید بی نهایت سپاسگزارم.

salam ba tavajoh be alayemetoon va mri shoma niaz be jarahi nadashte va ghadam aval dar darmane shoma tavanbakhshie faale

sedaye kamar khatarnak nist va varzeshhaye taghiviati kamar behtar mishavad

shoma age dar hale hazer dard darid behtare cha jalese laser por tavan dashte bashid ta dard va eltehabetoon kam beshe sepas varzeshahye taghviati ro dar manzel shoroo konid

از پاسخ سریع و عالی تون ممنونم. بنده به دلیل کم کاری تیرویید که حدود 4 سال پیش تشخیص داده شد در حال مصرف لووتیروکسین هستم. با تغییر وضعیت تیرویید بنده متوجه شدم مقدار TSH خون من به 0.015 و مقدار T4 به 14.4 رسیده است. این وضعیت با توجه به فاصله آزمایش قبلی و جدید من حدود 5ماه است وجود داشته و البته بنده از آن بی خبر بودم تا اینکه با آزمایش جدید متوجه موضوع شدم. در این 5ماه که در واقع وضعیت شبیه به پرکاری داشته ام ممکن است که پوکی استخوان برام ایجاد شده باشه و وضعیت صدای کمرم بدلیل این مشکل باشه؟ به نظرتون پیگیری کنم؟ واقعا متشکرم

نه صدای کمر علامت پوکی استخوان نیست نگران نباشید