ا..
عنوان :

جوش

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام و عرض ادب
دو تا سوال از شما پزشک محترم داشتم
1- چند سالی هست که روی پیشانی بنده جوش های ریزی زده که به گفته پزشک جوش های عرقی هستند طبق فرمایش ایشان ژل آلوورا از دارو خانه تهیه کرده و مصرف کردم اما هیچ تاثیری نداشت .
2- روی پیشانی بنده یک خال پوستی هم هست که پزشکان آن را بر نمی دارند چون میگویند جایش میماند البته بر اثر تحریکات با دست خال مقداری برجسته شده لطفا برای هر دو مورد راهنمایی بفرمایید .

سلام عزیزم

عکس تهیه شده برای تعیین دقیق تشخیص جوش های پوستی کیفیت مناسبی نداشت. جوش های ناشی از عرق معمولا در ناحیه گونه ها بیشتر دیده می شوند و ژل آلو ورا هم درمان مناسب این نوع جوش ها نیست . برای تشخیص دقیق توصیه می کنم حتما به متخصص پوست مراجعه بفرمایید

خال شما بزرگه و برداشتن جراحی اون احتمال زیادی برای جاگذاشتن داره اما بر اساس این عکس به نظر می رسه یک خال عرقی باشه که اگر اینطور باشه می تونین با لیزر پی دی ال اون رو از بین ببرین. برای تصمیمی گیری نهایی و همینطور بررسی از نظر بزرگ شدن توصیه می کنم به متخصص پوست مراجعه کنین