ع.ص
عنوان :

مشکل بینایی

متخصص چشم پزشکی
سلام دکتر وقت بخیر یه مدت کوتاهی دچار مشکل شده بیناییم دیدیش خیلی خوبه یعنی عالی ولی مشکل اینجاس که مثلا دیدین وقتی نور زیاد به چشم میخوره چطور میشه من این مشکل دارم البته ن به شدت بوخورد نور وحاله های ابری توی دیدم هست میشه راهنماییم کنین ممنون

درود. چند سالتون هستش و از کی اینطوری شدین؟

24سالمه ن خوش بختانه ضربه نخورده ن ورزش خاصی هم انجام نمیدیم حدودا سه یا چهار هفته هست که اینجوری شدم
دکتر جان میگم احتملا داره از کمبود ویتامین یا چیزی مشابه باشه

احتمالش کمه. هیچ عکسی از چشمتون نگرفتید تا به حال؟

ن عکس خاصی نگرفتم
دکتر خطرناکه ؟

ببینید حتما لازمه کهمعاینهبشید. هم از لحاظ عصب بینایی و فشار چشم و هم از لحاظ شبکیه.

بعید هستش ک به علت اب مروارید باشه. آیا سابقه آب مروارید در سنین پایین در خانواده وجود داره؟ یا بیماری خاصی خودتون داشته باشید

ن اب مروارید پدرم داشتن ولی ن سن پایین بیماری خاصی هم نداریم
دکتر ادرس مطب رو میفرمایین خدمتتون برسم

آدرس بنده تو پروفایلم هستش. در خدمتم.