ز.د
عنوان :

بارداری

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خسته نباشید من هفته6بارداری هستم امروزی یکم خونریزی داشتم سنو انجام دادم گفتن چیزی مشاهده نشده اخرین بتای خونم هم 2025 بوده تاریخ 30/11هست تشخیص شما چیه؟؟؟؟؟

سلام.معمولا در این حد بتا ساک حاملگی رویت میشود.در صورت درد شکم و یا خونریزی حتما به پزشک مراجعه کنید و 48 ساعت بعد از اون ازمایش قبل تیتر بتا چک کنید تا سیر افزایش ان چک شود.در این موارد حاملگی خارج رحمی باید مد نظر باشد لطفا جهت بررسی ان مراجعه حضوری به پزشک داشته باشید.