س.م
عنوان :

لکه ی پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام زنی هستم 52 ساله و دارای دیابت نوع دو مدت سه ماه هست که لکه ی پوستی پشت گوشم نمایان شده میخواستم بدونم به نظر شما علت میتونه چی باشه با تشکر

با سلام
احتمالا درماتیت سبوره هست با زمینه قرمز رنگ ونیز پوسته هاى متعدد روى ان ولى از نظر سوریازیس و علل دیگر نیز باید بررسى شود

سلام یعنی درمانش چی هست ؟؟

با سلام
چه اینکه درماتیت سبوره یا سوریازیس باشد درمان مخصوص به خود دارد کمتر بشویید وبیشتر چرب نگه دارید استفاده از شامپوهاى ضدشوره نیز کمک کننده است

سلام خیلی ممنون جناب دکتر زنده باشید
با سلام دکتر دخترم شوره سر داره و کک و مک روی صورتش که یکسالی میشه دراومدن چه راهی برای از بین بردنشون هست

شامپوى ضدشوره مخصوص بچه ها واستفاده مرتب از ضدافتاب کمک کننده است