ع.ر
عنوان :

کورتاژ تشخیصی

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام دکتر.این جواب ازمایش کورتاژ تشخیصی مادرمه.دکترش بهشک2هفته دیگه وقت داده تا بگه این چیه.میشه سریعتر به من بگید این یعنی چی؟
ایشون هنوز یاسه نشدن و چنر وقت پیش خونریزی شدید با درد داشتن که تا بردیمش دکتر گفتن کورتاژ تشخیصی بشه.با اینکه تا به حال سابقه فشار خون و مصرف هیچ دارویی نداشتن موقع جراحی فشارشون روی 20 رفت.الان دو هفته گذشته و این جواب رو دادن که الصاق کردم براتون.

سلام.جواب پاتولوژی افزایش بافت درون رحم هست و شواهدی از بدخیمی خاصی گزارش نشده و گاهی در حوالی یائسگی به علت تعییرات هورمونی این وضع و تغییرات کیستیک مشاهده میشود.ولی احتمال پیش زمینه بودن بدخیمی نیز وجود دارد. در این موارد نیاز به درمان دارویی و یا در اوردن رحم و بررسی بیشتر بعد از ان حتما مراجعه و پیگیری بفرمایند.در مورد فشارخون حین عمل گاهی بعلت داروها و استرس افزایش فشار گذرا میتواند وجود داشته باشد ولی حتما مجددا بصورت دوره ای فشارشان چک شود تا از نرمال بودن ان اطمینان حاصل شود.

یعنی میفرمایید الان ببریمش پیش یه متخصص برای در اوردن رحم؟ یا با دارو قابل کنترله. از کجاوباید اطمینان حاصل کرد که سرطان نباشه

در صورت ادامه خونریزی بعد از کورتاژ و یا با درمان دارویی و تکرار هیپرپلازی در کورتاژهای بعدی نیاز به در اوردن رحم میباشد.اطمینان از عدم سرطان با پیگیری ها حاصل میشود.بهترین تصمیم گیرنده نیز پزشک معاینه کننده و جراح بیمار هستند.جواب پاتولوژی را حتما به ایشان نشان دهید.

ببخشید وقتتون رو میگیرم.فقط یه چیز.میشه بگید با توجه به تجربتون و این جواب پاتولوژی چقدر جدی و خطرناک هست؟ ممنون میشم رک و راست بگید چقدر باید نگران باشم... بازم ممنونم ازتون.

هر نوع خونریزی غیر طبیعی و هیپرپلازی باید پیگیری بشن.این پاتولوژی گزارش شده 1 تا 8 درصد احتمال پیشرفت به سمت بدخیمی دارد و نیاز به بررسی بیشتر دارد.