m.r
عنوان :

قرص پیور اسکین

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خدمت شما
درباره قرص پیور اسکین میخواستم بدونم که آیا این قرص در درنان جوش وجای آن موثر هست؟ ایا هرگونه عوارضی دارد؟ نیاز به ازمایش کبدی هست؟ تحت نظر پزشک باید مصرف بشه؟پیشنهاد شما برای درمان جای جوش که بصورت قرمز و کمش جوش جدید چی هست؟ من دوماه راکوتان خوردم ولی وقتی از عوارض خیلی بدش مطلع شدم دیگه ادامه ندادم

با سلام،قرص پیور اسکین پس از درمان جوش و جاى جوش،به عنوان درمان نگهدارنده داده میشه،
جوش اگه التهابى باشه درمان با قرص خوراکى میخواد و جاى جوش میتونه با کرم یا روشهایى مثل لیزر درمان بشه

خب من حدود دوماه راکوتان مصرف کردم ولی وقتی از عوارضش مطلع شدم دیگه ادامه ندادم. الان برای جوش چه درمان بدون هیچ عارضه ای وجود داره؟ برای جای جوش که بصورت قرمز هست شما چه کرمی تجویز میکنید؟

راکوتان باید تحت نظر پزشک و با آزمایش باشه،در این صورت عوارض نداره
به پزشک متخصص پوست مراجعه کنید تا براساس شدت جوش شما دارو شروع کنند

خب راکوتان رو تحت نظر پزصک شروع کردم ولی گفت عوارض خیلی داره
برای همین ماه دوم منصرف شدم
و در شهرستان ما همین یک پزشک هست. و ایشون چیز دیگری برام تجویز نکردن. الان از شما ملتمسانه خواهش میکنم برای جای جوش و خود جوش چه کرمی یا صابون بزنم که خیلی موثر باشه. ایا قرص پیور اسکین میتونم مصرف کنم؟

قرص میتونید استفاده کنید
عکس از جوشهاتون بفرستین

تورو خدا کمکم کنید با همین کرم و ژل و اینجور چیزا خوب بشه نمیخوام قرص بخورم چون همش عوارضه

جوش هاتون شدیده و اسکار بدشکل میذاره،تحت نظر پزشک متخصص شهرتون و آزمایشها باید راکوتان رو ادامه بدین
درحال حاضر درمان بهترى نداره

خب اخه خانم دکتر به نظر شما به عوارضش می ارزه که بیام راکوتان بخورم؟ فرض کنید دارید برای درمان جوش برادرتون دارو مینویسید ایا ایا برای برادر خودتون حاضر بودید راکوتان بنویسید؟

بله لطفاً آزمایش هرماه تا 2 ماه مصرف کنید و سپس هر 3 ماه
عارضه نداره،متأسفانه افراد بدون اطلاع از چیزى نظرشون رو میگن

یعنی امکان نداره بدون راکوتان درمان بشه؟
کرم استاتیک میتونه برای جوش من موثر باشه؟

درمان موضعى براى این شدت جوش اثرى نداره

زالو درمانی و حجامت و درمان گیاهی؟

پاسخ درمانى شما داده شد
اینها مؤثر نیست

شما میتونید جوش صورت منو بدون راکوتان درمان کنید؟ با کرم و مالیدنی ها