ع.ک
عنوان :

جوش و کروک و دومل و ...

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید .
من 36 سال دارم و مشکل اصلیم جوش روی پوست بدنم و بین قفسه سینم هست.نزدیک به هفت هشت سال پیش سینوس برگشت مو پایین کمر داشتم و عمل کردم و دراوردم .و کلا بدنم و پاهام و صورتم پر مو هست و موهای ضخیم . روی گونه هام خیلی اوقات جوشهای بزرگی میزنه ولی زمان زیادی هم ممکنه نزنه خیلی اوقات سفت شدگی بزرگی زیر پوست گونم حس میکنم و زمانی میگذره تا کوچکتر بشه و خارج بشه خیلی وقتها هم از بین میره و مجدد همونجا در میاد. پشت گردنم جوشهای بزرگی میزنه که خیلی شبیهه جوش نیست و از حد نرمال جوش خیلی بزرگتره.پشت کمرم هم همیشه پر از جوشه. عکسهایی که براتون فرستادم از قعسه سینم هست که دوسالی هست خیلی داره اذیتم میکنه . دفعه ی اولی که بین سینم جوش زد یه جوش به اندازه ی نصف گوجه سبز بود و حس میکردم چون پوست سینم ضخیمه نمیتونه خارج بشه و خودم چندین روز باهاش کلنجار رفتم تا تونستم کمی ازش خارج کنم که البته چرک نبود و بیشتر آب و خون آبه بود.ولی بعد از اون نواحی دورش به مرور زمان و هفته ها و ماهه جوش های کوچک و بزرگ میزد و چندین بار هم از همون جوشهای خیلی بزرگ و الان دو قسمت از قفسه سینه به فراخر زمان از اون جوشهای گنده میزنه و جاهای دیگه جوشهای ریز و درشت که چرکی هم هستند .یادآر بشم که ممکنه یکماه هیچ جام جوش نباشه و یا فقط یکجام باشه و یا هم بعضی وقتا همه جام.
کمی دکتر رفتن برام سخت بود به دلیل زمان و مشغله شغلی و هزینه تا حضوری ویزیت بشم . ممنون میشم اگر بتونید کمکم کنید تا با راهنماییهای شما خودم بتونم مشکل رو کم و یا کلا برطرف کنم . .

1) azithromycin cap 250 n=24
سه روز متوالی هر 12 ساعت یک عدد
2) cap indomethacin 25 mg n=20
هر 12 ساعت یک عدد
3) Benzoil peroxide 5% n=1
روزی 2 بار به ضایعات