ف.ق
عنوان :

لک پا

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید اقای دکتر.من مدت یکسال هست ک روی انگشتان پام لک قهوه ای زده چن دفه ام رفتم دکتر ولی نتیجه نگرفتم،کرم های مختفی هم استفاده کردم ولی بهتر نشده،قوزک پاهام هم تیره شده وسخت اعتماد ب نفسمو گرفته راهی هست ک خوب بشن این لکه ها.
سن22.زن.خانه دار
22.زن.خانه دار
اقای دکتر چراجواب منو نمیدید

pigmented purpuric dermatosis
ناشی از شروع واریس
به دلیل استعداد فامیلی و ایستادن زیاد

خب روش درمان چیه

کاهش در زمان ایستادن
داروهای موضعی و خوراکی

من اززمانی ک کفش تنگ پوشیدم اینحور شده
باید چی استفاده کنم ک خوب بشه

داروی موضعی
استراحت
مصرف میوه جات
کاهش مصرف مسکن ها

داروی موضعی چی استفاده کنم

تجویز دارو فقط با شرح حال بیمار صحیح نیست توسط متخصص پوست معاینه شوید