ب.م
عنوان :

حساسیت پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام
پوست دست من به پودر استئارات روی حساسیت پیدا کرده و قرمز و متورم شده
بعد یک الی دو روز پوست رویی کنده شد و پوست زیری که خیلی حساسه موند جوری که حرارت هنگام آشپزی و یا یه لیوان چای که بخوام دستم بگیرم اذیتم میکنه منظورم حرارت قابل تحمل هست که برای من غیر قابل تحمل شده
این مشکل روی یک بند از دوتا انگشت های دست راستم هست که قبلا فقط یک انگشت بود و همچنین مابین انگشت ها که البته انگشت شست من که بیشتر درگیر شده درد هم داره
میخواستم بدونم آیا ممکنه این مشکل به مرور در کل دست من پخش بشه؟
و اینکه میتونم با استفاده از دستکش و مراقبت بیشتر به کارم ادامه بدم؟
ممنون از شما
کار من طوری هست که با این پودر درگیر هستم مثلا هفته ای یک یار آیا با دستکش میتونم ادامه بدم؟
تشخیص یک پزشک درماتیت تماسی تحریکی هست و گفتن با اوسرین چرب نگه دارم یا اینکه اگر التهاب زیاده با تریامیسونون 3الی5 روز درمان میشه
تریامیسونولون

سلام. حتما از دستکش استفاده کنید. درمان خوبی براتون گذاشتند. حتما درمان را انجام بدید. از برخورد مجدد ماده حساسیت زا با دستتون جلوگیری کنید.

سلام
پس لازم نیست درمان دیگه ای انجام بدم؟

سلام. درمان خوبی براتون گذاشته شده. پیشنهاد میکنم درمانتون را ادامه دهید.

ممنونم