ع.ش
عنوان :

درد کمر

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
باسلام و احترام، تصاویر پیوست مربوط به آزمایشات mri و تراکم استخوان مادر بنده است که بابت درد کمر چند ماهی امکان کار روزمره ازش گرفته شده و الان هم گرفتار رخته خوابه.
لطفا نظر و دستور شما را برای درمان عنایت بفرمایید.

سلام مادرتون قرص هفتگی برای پوکی استخوان مصرف میکنن*

ایا مادر سابقه پرکاری تیرویید ،مصرف کورتون داشتند؟

سلام نه
الان کنارشم، میگه نمیکنه
ناراحتی معده داره (التهاب معده شدید)
آرتروز گردن هم داره، ولی الان کمرش اذیت میکنه که انگشتای پای میزنه و پای راستش بیشتر در میگیره. کف پاهاش هم درد میکنه و داغ میکنه
کورتون مصرف نکردن، سی سال پیش مشکل تیروئید داشت که 5 سال قرص تیروئید مصرف کردن

دکتر براشون قرص هفتگی پوکی استخوان تجویز نکردن؟

نه بعد این آزمایش هنوز حضوری به دکتر مراجعه نکردن

الان علت اینکه گرفتار رختخوابه چیه؟ضعف عضلات پیدا کرده؟یا به خاطر درد؟

کمر با پایین درد احساس میکنه، انگشتان و کف پاش هم بیحس میشه و بعضی اوقات داغ میکنه
ضعف و بی حسی در کمر به پایین هم دارن. شبیه خستگی ناشی از پیاده روی طولانی

ارتروز ستون فقرات با کمی بیرون زدکی دیسک باعث این علایم شده

محل زندگی مادرم شماله (تنکابن). نزدیک ترین مرکز می دونید کجاست؟ بیرون زدگی مهره چطور برطرف میشه؟

مازندران دکتر طب فیزیکی داره سرچ کنید در اینترنت

از وقت و دقت نظرتون سپاسگزارم