س.ع
عنوان :

جای زخم خشک مثل جای جوش در اندازه های ریز و درشت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خوبین خانم دکتر من مدتیه که اطراف پهلو هامو یه کوچولو بالاش جای زخم خیلی ریز ریز هست و روی پهلوم جای زخم خشک شدس . مثل اینکه جای جوش خشک بشه . و قرمزم هست جاش. دو طرف پهلو هام هست . ممنون میشم راهنمایی کنید .

سلام.لطفا به سوالاتم پاسخ بدین تا بتونم بهتر

3.یکی دو ماه قبل از ایجاد این ضایعات بیماری ویروسی تب خفیف سرماخوردگی نداشتین!؟دارو چطور !؟دارویی مصرف نکردین!؟آنتی ییوتیک ،مسکن ،...

خانم دکتر با این سوالا نگران شدم !!!
خیلی وقته . زخماش خیلی کوچیک بودن . یه مدت نوشابه انرژی زا ردبول و هایپ خیلی خیلی مصرف میکردم و اینا بوجود اومدن . گذاشتم کنار مصرف نوشابه رو . اما اینا نرفتن .
خارش نداره واسه همین گفتم شاید خودش برطرف شه .
دارو مصرف نکردم .30 ساله هستم .
یه عکس از پهلو راستم و یه عکس از پهلو چپم . اوایل مثل پهلو چپم بود گفتم خودش برطرف میشه اما ب مرور زمان شده این .
اگر ببینید لک هست! اوایل هم جای لک بوده بعد خشک شده اونجوری
البته اون لکه ها بعضی وقتا خارش داره مخصوصا همون پهلوم که بیشتره .

نگران نشید سوال ها برای تشخیص بهتره

با شرح حالی که دادین و نمای بالینی ضایعاتتون محتمل ترین تشخیص بیماری روزه آ می باشد که در واقع بیماری خوبی و گذارایی هست.ممکنه تا 6 ماه طول بکشه ولی ماندگار نیست و از بین می ره .جای ضایعات به صورت لک تا مدت ها باقی می مونه که می شه بعدا برای لکه هاش درمان ضد لک مصرف کنید

الان برای ضایعاتتون درمان زیر را به مدت 3 هفته استفاده کنید اگر بهبودی کامل حاصل شد که چه عالی اگر همچنان ضایعه داشتین یا بهبودی کامل نداشتین حتما مجددا به من پیام بدین

1. پماد تریامسینولون ای سی شبها به ضایعات بمالید

2.کرم اوره 10 %ثمین روزها به ضایعات بمالید