آ.آ
عنوان :

دراماتیت سبوریک

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام بنده 32ساله سنمه به مدت 10سال یه بیماری خارش وپوسته پوسته شدن پوست سرم،وسط ابروهام.اطراف بینیم.چونه ام.وسط قفسه سینم همراه باقرمزی وخارش دارم که پزشکان تشخیص دادن دراماتیت سبوریک هست.هردارویی هم مصرف کردم جواب گونبوده.درضمن موهام هم خیلی چرب.وریزش داره.اگه ممکن کمکم کنید.دیگه بخداعاصی شدم
این داروهاروهم استفاده کردم

برای ریزش مو اول باید بیماری زمینه ای شما یعنی درماتیت سبوره کنترل بشه اگر همچنان ریزش باقی موند درمان مناسب بهتون می دم

سلام
ببخشید خانم دکتر داروهارومصرف کردم مقطعی جواب میدن یعنی بیماری بعداز3هفته درمقابل شامپو مقاومت نشون میده

کلا ماهیت یماری مزمنه تا آخر عمر با شما هست .درمان قطع بشه بیماری یکی دو هفته بعد برمیگرده .بعد از بهبودی باید

بعد از مصرف داروها به پزشک متخصص پوست مراجعه کنید تا درمان نگهدارنده بهتون بده