ز.ب
عنوان :

جوش صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام شب خوش خانم دکتر عزیز ممنون از پاسخگویی سریع شما.
سوالی داشتم پسری 16 ساله دارم که جوش های چرکی در صورتش نمایان می باشد البته میدانم جوش های غرور و جوانی هست . دکتر متخصص بردمش قرص داکسی 100 روزی یک عدد را تجویز کرده الان حدود یک ماه و نیم است که داره مصرف می کنه خیلی بهتر شده ولی هنوزم جوش ها پابرجاست می تونم این دارو را ادامه بدم روزی یک عدد داکسی 100 را بخوره اشکالی نداره چون احساس می کنم اگر قطع کنم بدتر میشه ولی الان داره میره رو به بهبودی ممنونم از راهنمایی شما

سلام. حتما پیش پزشکشان بروند و درمان را تا انتها ادامه دهند تا شانس عود کاهش پیدا کند. به هیچ وجه بدون مشورت با پزشکشون دارو را قطع نکنید