ش.ز
عنوان :

منفذ باز

متخصص پوست، مو و زیبایی
درود بر شما جناب دکتر
یه منفذ باز به اندازه سر سوزن در قسمت بین دو ابرو در صورتم وجود داره، متاسفانه سالهاست گرفتارشم قبلا از روی نا اگاهی مرتب داخلش رو خالی میکردم مواد سفید رنگ کرم مانندی ازش خارج میشد، الان نزدیک دو ماهه خالیش نکردم ولی به اندازه یه دایره دو میلیمتری زیرش ورم کرده و مشخصه که پر شده از اون مواد سفید رنگ،
خیلی وجودش عصبیم میکنه دائم دارم بهش فکر میکنم،
ایا راه حلی برای خلاص شدن ازش وجود داره؟
یه عکس هم به پیوست ارسال میکنم امیدوارم به اندازه کافی وضعیت اون منفذ رو نشون بده.
با سپاس از شما

سلام
منفذ باز درواقع حالت کیست پیدا کرده و هرچی تخلیه کنین مجدد پر می شه ، بهتره در کنار تخلیه کیست جدار هم تخریب شود و در مرحله بعد جراحی راه بعدی هست ، بهتره از نزدیک ببینیم که بهتر بشه نظر داد

ممنون از پاسختون، اگه چراحی کنم ایا ممکنه اثرش روی پوستم باقی بمونه؟ چون که بد جاییه خیلی در معرض دید هستش از این بابت نگرانم

به هرحال خط بخیه ممکنه بمونه ولی می شه لیزرش کرد
اول تخلیه و تخریب جدار اگر نشد جراحی بشه

ممنون از پاسختون، من یه مشکل دیگه دارم اونم اینکه تو فصل بهار و تابستون یه مقدار صورتم کک مکی میشه البته زیاد نیست خیلی کمه ولی من خودم متوجه ش میشم، به نظرتون علت چیه و اگه ممکنه بفرمایید چه نوع ضد افتابی استفاده کنم؟ و یه سوال کلی دارم اینکه ایا ضد افتاب های رنگی واقعا برا پوست ضرر دارن؟

عکس بفرستین بهتره ولی درکل کک و مک سه علت عمده داره و مهم ترین علت ارث هست ، علت دوم افزایش سن و بعد آفتاب ... که از این سه عامل تنها موردی که قابل پیشگیری هست آفتابه بنابراین ضدآفتاب لازمه
ضدآفتاب ضد لک مناسب پوستتان انتخاب کنید

درود بر شما، من تا حالا چهار بار بوتاکس کردم برای اخم بین ابروهام، دوبار اخر هر بار بعد از بوتاکس کل بدنم خاش گرفت مثل حالت کهیر(در حالی که هیچ وقت تجربه کهیر نداشتم) به نظرتون چیکار باید بکنم چون نوبت قصد دارم دوباره بوتاکس کنم؟؟؟
خارش
خارش به حدی بود که مجبور شدم مراجعه ارژانس بهم امپول زدن تا خوب شدم

سلام
درواقع حالت کیست پیدا کرده و با تجمع مواد بزرگ تر می شه، راهش تخریب جدار کیست و اگر نشد جراحی هست