م.م
عنوان :

چرک کردن جای واکسن

متخصص بیماری های کودکان
پسری سه ماهه دارم جای واکسنش رو بازو چرک کرد یکبار تخلیه شد اما کامل نه خودم بااحتیاط تخلیش کردم الان زیر پوستش قرمزه ایا خطر ناکه؟
جوابی ندارید؟
اگه میشه لطفا راهنمایی کنید نگرانم

دو احتمال وجود داره اینکه دوباره تشکیل آبسه شده که حتمٱ باید تخلیه بشه و دوم اینکه التهاب و عفونت پوست ناحیه اگهست که در اینصورت اگر تب شدید بیحالی و خوب شیر نخوردن نداشته باشه میتونین با شربت سفالکسین درمان کنید که بستگی به وزنش داره که چند سیسی هر چند ساعت بدید

ورمش خیلی کم شده فقط زیر پوست قرمزه.مس جای نگرانی نداره؟
حدودا هفت کیلوعه سه ماهشه

لطفٱ از ضایعه عکس بگیرید و بفرستید

شربت سفالکسین 125 میلی هر 8 ساعت 6 سیسی

خطر ناک نیست؟

به نظر میاد تخلیه شده و در حال بهبودی هست شربت را بدید و در صورت بروز هرکدوم از علائم بالا که گفتم مراجعه مجدد بکنید

خیلی ممنونم لطف کردید متشکر