م.ب
عنوان :

درد شکم کودک 8 ساله

متخصص بیماری های کودکان
سلام، من یه بچه 8 ساله دارم که بیشتراز یک ماهه نرفته مدرسه بخاطر درد شدید روده،
بردمش پیش دکتر شهیدی و دکتر عطایی ، آنچه آزمایش و سونوگرافی و سی تی اسکن هم بوده انجام دادیم هیچکدام چیزی نشون نداده و بچه همچنان داره درد میکشه،
دکتر عطایی بهم نامه ای دادن واسه یه خانم دکتر تو تهران که برام امکانش نیست فعلا، از هزینه ها که خبر دارید،
دیگه نمیدونم چکار کنم ، مستاصل موندم، روزی 5 الی 6 ساعت درد میکشه ، و تا سیکل دردش هم تموم نشه هیچ مسکنی دردشو تسکین نمیده،
بچه معصوم روزی شش ساعت داد میزنه، آیا علم پزشکی در ایران، در مرکز استانی مثل شهر سنندج، هنوز به نقطه ای نرسیده که نذاره بچه 9 ساله روزی 6 ساعت درد بکشه؟؟؟؟
شمارو به خدا هرچه سریعتر منو راهنمایی کنید، چکار کنم؟

سلام، بسیار متشکرم از انسانیت و احساس مسئولیت و توجه شما، اینجا دکتر شهیدی هستن که متخصص کودکان هستن ولی فوق تخصص قلب کودکان هستن ایشون احتمال میگرن شکمی دادن و ماوپیش نورولوژیست فرستادن، رفتیم پیش متخصص مغز و اعصاب نوار مغز گرفت سالم بود و یک سری داروهای سه حلقه ای و همچنین کاربامازپین دادند، اما باز تاثیری نداشت، به فوق تخصص گوارش کودکان جناب آقای دکتر پدرام عطایی مراجعه کردیم که سی تی براش نوشتن و آزمایش مدفوع، و فرمودند که نشانه های بیماری منطبق بر میگرن شکمی نیست، گفتند که این درد از بیماری اولیه در ذهن بچه نهادینه شده و باید به مدرسه بره در هرصورت، اما با وضعیتی که بچه داشت امکان رفتن به مدرسه نبود و نمیدونم چرا براش اندوسکوپی انجام ندادن. آخرش نامه معرفی بهم دادن برای خانم دکتر فرزانه معتمد در تهران، که متاسفانه به زودی امکان رفتن به تهران بخاطر مشکلات مالی وجود نداره، با آقای دکتر جلال الدین نقشبندی فوق تخصص گوارش هم صحبت کردم ایشان احتمال سندروم روده تحریک پذیر رو دادن، متاسفانه فوق تخصص گوارش کودکان در سنندج فقط دکر عطایی رو داریم، حالا شما فکرشو بکنید مرکز استان به این بزرگی که چندین شهرستان بزرگ زیر مجموعه داره با رو ستاها و بخش ها و جمعیت زیاد اگه قرار باشه همه بیان تهران برای مداوا چه فاجعه بزرگی هست؟؟؟!!!! هم برای ما و هم برای پایتخت، ، شما توصیه دیگری ندارید؟ ضمن تشکر فراوان از لطفی که در حق بنده کردید.

متشکرم دکتر عزیز، بله دقیقا همون حالت هایی رو بچه داره که شما میفرمایید، دقیقا همون سندروم روده تحریک پذیر هستش و من این تشخیص رو مدیون دکتر سید جلال نقشبندی هستم که آنلاین مثل شما باهاشون صحبت کردم و تهران هستند، سه روزه که به توصیه یکی از دوستان دوز صد میلی گرمی کلوفاک بهش میدم بعد از یک ماه و نیم بچه م تونست بره مدرسه، و نمیدونم چرا این تشخیص رو دکتر پدرام عطایی در سنندج ندادند که فوق تخصص گوارش کودکان هستند، سنندج هم شهر بزرگی هست که میزبان چندین شهرستان دیگه و حتی بیماران کردستان عراق هست فرمایش شما متین ولی بعید میدونم یک فوق تخصص گوارش کودکان براش کافی باشه،
در هر صورت از اینهمه حس انسان دوستی و مسئولیت پذیری شما سپاسگزارم و قدر شماهارو باید دونست که بدون چشمداشت خدمت میکنید، من در همین سنندج جواب آزمایش پس بردم برای دکتر یه ویزیت اضافه ازم گرفته! فرداش جواب سونوگرافی رو بردم باز یه ویزیت دیگه ازم گرفته جمعا سه ویزیت و از آخر هم منو ارجاع داده به دکتر دیگه. ممنون از انسانیت شما، من در همین اپلیکیشن برای بیشتر از پانزده دکتر متن اولیه رو فرستادم ولی فقط شما و دکتر نقشبندی جواب دادید، اطمینان داشته باشید که خوبی مانند قانون انرژی که هرگز نه از بین میرود و نه کم میشود خوبی هم همینطور است و روزی به خودتان برمیگردد، کمترین پاداش خوبی همان احساس رضایتی است که در خود انسان ایجاد میشود، باز هم متشکرم، سایه تون مستدام.