ا.م
عنوان :

آیا ممکن است روزه داری برایم مضر باشد؟

متخصص چشم پزشکی
سلام خسته نباشین.عکس نمره ی چشمم رو گذاشتم میخواستم ببینم ممکنه روزه گرفتن برام مضر باشه؟ جمع نمرات نزدیک بینی و استیگماتیسمم دو چشمم حدود 15 هست.نزدیک بینی 5.5.در سایت های پزشکی خوندم نمره ی چشم بالای 10 روزه ممکنه براشون مضر باشه.همینطو نزدیک بینی6.میخواستم بدونم منظور بالای 10 جمع نمره ی راست و چپ و نزدیک بین و استیگمات باهمه؟ خودمم روزه ک گرفتم اواخرش و روز بعدش احساس چشم درد و ضعیفی بیشتر چشم داشتم.حالا نمیدونم برای کار زیاد با گوشیه یا روزه.

شماره چشمم بالای 10 هستش درسته آقای دکتر؟
متشکرم از پاسختون.بله چون میگن اگر احتمال هم بدین براتون مضر باشه اجازه ندارین روزه بگیرین.خواستم بدونم که احتمال ضرر هست یا کاملا بی خطره که بنا به توضیحاتتون احتمال خطر هست و با وجود احتمال خطرهم حتی ادم نباید روزه بگیره.