س.آ
عنوان :

شک به سرطان

متخصص چشم پزشکی
سلام من یک نوجوان هستم از بچگی دچار مگس پران میشدم اما اخیرا دچار نزدیک بینی خفیف شده ام به دلیل ترس از ابتلا شدن به سرطان هر روز مگس پران ها را بطور ناخودآگاه آنها را میبینم وهیچگونه علایم تاری دید و جرقه را ندارم

جای هیچگونه نگرانی نیست اولا مگس پران به هیچ عنوان نمیتواند علامتی مبنی بر سرطان باشه در ثانی مگس پران معمولا تو اکثر.ادما هست هرکسی تو ی یه صفحه یا دیوار سفید متمرکز بشه و دقیق نگاه کنه یه چیزایی و میبینه که عین حشرات سیاه دارن اینورو اونور میرن

مگس پران تنها وقتی خطرناکه که همراه با علائمی مثل جرقه زدن یا رعدو برق باشه که اونم توسنین بالا معمولا دیده میشه

در خصوص سرطان یا فوبیایی سرطان هیچ وقت نگرانی نداشته باشین اینو میگن سندم دانشجوی پزشکی معمولا وقتی اطلاعات یه نفر در مورد علائم بیماری ناقص باشه مدام فکر میکنه که همه ی بیماریهارو داره چونکه علائم بیماریها مثلا یه سرماخوردگی ساده با یه سرطان

توی علائم 89درصد یکی هستن و تنها یک پزشک اونم با ازمایشات دقیق میتونه تشخیص بده کسی سرطان داره یا نه

بنابرین خیالتون راحت باشه فقط برای جلوگیری از نزدیک بینی اگه مطالعه تون زیاده هر 20دقیقه مطالعه 2دقیقه متمرکز بشین به یه نقطه ی خیلی دور تا شماره چشمتون برگرده

بازم سوالی داشته باشین در خدمتم

خیلی ممنون از اطف تون خدا خیرتون بده خیال منو راحت کردین